Софийският градски съд реши окончателно прокурорският син Васил Михайлов да бъде пуснат

...
Софийският градски съд реши окончателно прокурорският син Васил Михайлов да бъде пуснат
Коментари Харесай

Окончателно! Прокурорският син от Перник излиза под домашен арест

Софийският градски съд реши дефинитивно прокурорският син Васил Михайлов да бъде пуснат от ареста с по-лека мярка за неотклонение " домакински арест ", съобщи БТВ. Решението е взето през днешния ден на съвещание при закрити врата.
Прочетете още
Михайлов ще бъде наблюдаван дали нарушава мярката си посредством проследяваща гривна. Решението е дефинитивно и не предстои на обжалване.

" Тройният правосъден състав одобри, че продължава да е налице обоснованото съмнение, че е създател на закононарушението, за което е обвиняем по НОХД № 1059/2023 в Софийски областен съд. Но заради дългия интервал на задържане, който към този момент е повече от 1 година, действителната заплаха от осъществяване на закононарушение е с намалял интензитет ", оповестяват от Софийски градски съд. 

От съда допълват, че подсъдимият е на млада възраст и с чисто правосъдно минало, има и открити по делото идентичност и адрес.

„ Съдът смята, че следва да се откри точният баланс сред преследваните от закона цели и правата на подсъдимото лице, още повече, че мярката за неотклонение " домакински арест " се управлява посредством средствата за електронно наблюдаване “, написа в определението.
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР